Managementul proprietatilor imobiliare Cluj Napoca

Managementul proprietatilor imobiliare Cluj Napoca

Cateva cuvinte despre noi: 

Noi, cei de la EDEN suntem o firma de imobiliare din Cluj Napoca, activi pe piata din 2006. Ne diferentiem de concurenta prin faptul ca oferim clientilor nostri servicii inovatoare, complementare si personalizate in functie de nevoile fiecaruia.

 Munca noastra nu se incheie in momentul inchirierii unei prorprietati, ci continua cu managementul propriu zis al acesteia.Principiul dupa care ne ghidam este acela de a trata proprietatile clientilor nostri ca si cum ar fi ale noastre.

Iata cateva dintre serviciile nostre:

https://www.edenimobiliare.ro/servicii-de-administrare-imobile-cluj.html

In calitate de proprietari, stim si intelegem cat de important este sa avem raspunsuri rapide la probleme, sa avem o contabilitate transparenta si precisa, sa avem o proprietate intretinuta si curata si sa stim cand si daca este nevoie de a face noi investitii.

Detaliul care face diferenta: ne pasa!

Ne pasa si ne dorim ca experienta voastra alaturi de noi sa fie una placuta si relaxanta, fie ca este vorba de o simpla intrebare legata de cheltuielile de imobil fie o problema grava, cum ar fi o inundatie provocata de un vecin.

Daca detineti proprietati inchiriate in Cluj Napoca, atunci stiti ca gestionarea acestora vine la pachet cu o serie de probleme mai mici sau mai mari si ca procesul in sine poate fi unul stresant, care necesita timp si resurse alocate de catre dvs.

Administrarea proprietatilor este un serviciu esential pentru succesul investitiei voastre, iar obiectivul nostru este sa va protejam investitia, sa avem un grad cat mai mare de ocupare, sa va minimizam cheltuielile si sa va maximizam profitul, iar in acest timp, voi sa va puteti concentra pe lucruri cu adevarat importante.

Avantajele colaborarii cu noi:

https://www.edenimobiliare.ro/avantaje-property-management.html

 "Am avut o experienta foarte placuta cu Eden Property. M-am mutat de curand in Cluj si aveam nevoie de o locuinta in cel mai scurt timp. Ei mi-au facilitat procesul de inchiriere si in 3 zile am semnat contractul. "

 "Este foarte placut sa stii ca cineva are grija de casa ta. Am avut parte de situatii neplacute, s-a spart o teava in bucatarie iar eu eram plecata din localitate. Dar ei au intervenit prompt si au rezolvat problema. Merita colaborarea! "

 "Colaborez cu ei de cativa ani. Au experienta si cunosc piata imobiliara foarte bine. Clientii recomandati de ei sunt de incredere.Recomand cu drag! " 

"Pot sa confirm profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de Eden Property. Se ocupa de o proprietate de la A la Z si esti sigur ca cineva este mereu prezent atunci cand este nevoie. "  

"Inainte sa ii cunosc, schimbam chiriasii la fiecare 6 luni. Acum am continuitate si proprietatea mea este ingrijita si intretinuta. Eden este echipa care se implica 100% in procesul de inchiriere "

"Administrarea apartamentelor imi lua timp si eram mereu in alerta sa nu se intample ceva neprevazut. Mi-au fost recomandati de catre un coleg care colaboreaza cu ei. Cred ca am facut cea mai buna alegere! "

 

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe