Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – actualizat in 24.05.2018

Stimati clienti, va respectam confidentialitatea si ne angajam sa va protejam datele dvs personale. Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal prevazute in Regulamentul UE nr. 679/2016 și punem in aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare in mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.
Prin acest document vă informăm cu privire la modul în care vă gestionăm datele personale, drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care vă protejează legea. Citiți cu atenție Politica de Confidențialitate înainte de a utiliza Serviciile noastre.

1.      Despre noi

SC CASANET SRL cu sediul in Cluj Napoca, str Dorobantilor 96 ap 22, jud Cluj, prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare, pentru a va tine la curent cu ofertele imobiliare de pe piata conform: cererii dvs telefonice sau prin email, cautarilor direct pe site-urile agentiei, dupa abonarea  la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.

2.      Categoria de date colectate:

Avand in vedere obiectul activitatii de intermediere imobiliara si administrare a proprietatilor, scopul nostru este identificarea clientilor si punerea acestora in legatura in vederea incheierii contractelor de inchiriere sau transmitere a proprietatii.

In momentul in care decideti sa colaborati cu noi in vederea tranzactionarii unei proprietati, vom colecta de la dvs: nume, prenume, numar de telefon, adresa de email, CNP, date despre proprietate: adresa, suprafata, fotografii, pret.

Nu colectam si nu prelucram date cu caracter sensibil, care conform regulamentului sunt incluse in categoria speciala de date cu caracter personal. De asemenea, in cazul in care un client nu are implinita varsta de 18 ani, acesta are nevoie de acordul sau autorizarea titularului raspunderii parintesti pentru a i se putea prelucra legal datele.

De asemenea, putem prelucra date primite de la terti, cum ar fi alte site-uri de profil imobiliare, unde v-ati inregistrat si ati listat proprietati supuse tranzactionarii.

3.      Scopul prelucrarii datelor

Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații, in vederea finalizarii cu succes a tranzactiei imobiliare:

·         În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs

·         Pentru prestarea serviciilor, la cererea si in beneficiul dumneavoastra, prin prelucrarea cererilor si ofertelor pentru intermedierea tranzactiei.

·         In vederea punerii in legatura a cererii cu oferta, informatiile legate de adresa fiind dezvaluite strict potentialilor clienti, in mod confidential, fiind insotiti de catre reprezentantii agentiei la vizionare

·         Fotografiile proprietatilor vor fi folosite in scop publicitar, pentru a mari sansele efectuarii tranzactiilor

·         In cazul redactarii ante/contractelor de inchiriere/vanzare/schimb

·         Pentru marketing, pentru a va putea tine la curent cu privire la noile oferte aparute sau cererile legate de proprietatea promovata de noi, cat si cu privire la trendul preturilor

·         Pentru apararea intereselor noastre legitime, a drepturilor si activitatii comerciale, pentru prevenirea si detectarea tentativelor de frauda, cat si pentru pastrarea evidentelor financiar contabile si alte evidente cerute de legislatia in vigoare in Romania.

 

4.    Durata pastrarii datelor:

 Va asiguram ca revizuim periodic datele colectate, analizand in ce masura pastrarea lor este necesara scopurilor prelucrarii, intereselor persoanelor vizate cat si a operatorilor sau indeplinirii obligatiilor legale de catre societati. Datele sunt pastrate cat timp este necesar pentru intermedierea imobiliara, pentru cadrul legal si pentru a face o statistica si cercetare

de piata relevante domeniului imobiliar. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.

  Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate și procesate atât în interiorul, cât și în afara SEE, în servere securizate, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. De exemplu -pentru construirea rapidă a paginilor de internet sau a aplicațiilor mobile

5. Transmiterea datelor

 Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre terti se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia. Ocazional, datele dvs pot fi transmite acelor terti care, prin activitatea lor ne ajuta in completarea si finalizarea cu succes a tranzactiei imobiliare: ex: notarii publici, bancile partenere, evaluatorilor imobiliari, auditorilor energetici, etc. De asemenea, putem divulga datele dvs. personale autorităților de aplicare a legii, autorităților de reglementare, organelor guvernamentale sau publice și altor părți interesate care respectă cerințele legale sau de reglementare.

6.      Drepturile dvs

Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, de asemenea puteti sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta de catre operatori.

Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

Mentionam ca interventia asupra datelor pe care ni le-ati furnizat poate fi de natura sa impiedice executarea intermedierii intre dumneavoastra si operatori. In acest caz, atat operatorii, cat si reprezentatii sai sunt exonerati de raspundere.

Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui prin adresa de e-mail la office@edenimobiliare.ro responsabilului cu protectia datelor, sau prin posta sau curier la adresa operatorului vizat.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodica această Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei modificari, vom afisa versiunea actualizata fara intarziere.
Aveti, de asemenea, dreptul de a depune plangere la Autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Fara a afecta dreptul dumneavoastra de a contacta autoritatea competenta, va rugam sa contactati in prealabil responsabilul cu protectia datelor al operatorilor, urmand a depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Va multumim,

SC Casanet SRL 

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe