Spatiu de birou de inchiriat in Cluj, zona Marasti, 7425 eur - 32468

Spatiu de birou de inchiriat in Cluj, zona Marasti, 7425 eur

ID Oferta: 32468
Actualizat la: 22 Aprilie 2019
Pret inchiriere € 7,425 +TVA
Afisari: 18441

Descriere

 ID INTERN 32468------ Agentia Eden Imobiliare va ofera spre inchiriere spatiu pentru birouri la 5 min de Teatrul National , centrul orasului si mijloacele de transpot.. Aici se ofera chiriasilor spatii de birouri clasa A, pregatite pentru compartimentare usoara si finisare optionala de catre ocupant. -posibilitate de amenajare pana la 3 oficii pe nivel -accesul este corespunzator cerintelor persoanelor cu handicap locomotor -parcare subterana (8 locuri) si supraterana (3 locuri) -paza 24 ore din 24 -servicii de curatenie in spatiile comune, precum si in spatiile inchiriate -bufet de incinta -cablaje pentru conexiuni voce si date

Spatiul disponbil pentru inchiriere este situat la etajul 4 in suprafata de 550 mp. Este compus din 2 sali mare open space+4 birouri, sala servere, grupuri sanitare si chicineta.  Momentan, spatiu este compartimentat, finisat, dotat cu sala server proprie, retea IT, sistem securitate propriu cu control acces, viitorul chirias avand posibilitatea sa preia din dotarile si compartimentarile actuale in cazul in care acestea se potrivesc necesitatilor sale.

Spatiul poate fi inchiriat in intregime de catre o singura companie sau de catre doua companii diferite : spatiu 1= 330 mp compus dintr-o sala open space, 2 birouri, si bai separate; si spatiul 2= 220 mp compus dintro sala open space, 1 birou, sala servere si bai.

Servicii : - paza, control acces, monitorizarea video a, serviciul de receptie cu linie telefonica interioara, monitorizare a sistemului de incendiu si a sistemului anti-efractie pentru fiecare client,  intretinere lifturi auto si de persoane, iluminatul exterior al cladirii, iluminatul cailor comune de acces, incalzirea si curatirea spatiilor comune, ventilatia suprafete inchiriate cu aer conditionat, curatirea fatadei de 2 ori pe an. Proprietarii ofera posibilitate inchirierii de locuri de parcare subterane la 100 euro+tva/luna sau exterioare la 50 euro+tva/luna.

Pretul inchirierii este de 13.5 euro/mp+2.5 euro/mp cheltuieli administrative(in care este inclusa incalzirea, curatenie, paza,)

Caracteristici

Oferta: Birouri
Tip: Inchiriere
Numar de camere: 7
Suprafata Utila: 550 m2
Suprafata Construita: 600 m2
Clasa Birouri: A
Numar de bai: 3
Etaj: 4/
Anul Constructiei: 2008
Conditii: Buna

Caracteristici generale

 • Acces Casa: RATUC, Autobuz,
 • Dispunere Spatii: Open space, Compartimentat,
 • Dotari Birouri: Camera server, Fatada de sticla, Parcare sistematizata, Sistem alarma, Senzor incendii, Jaluzele, Sala consiliu, Internet, Interfon,
 • Ferestre Casa: Term. PVC,
 • Incalzire Casa: Centrala Termica, Climatizare,
 • Pereti: Faianta, Vopsea lavabila,
 • Podele: Mocheta,
 • Stadiu Finisare: Modern,
 • Strazi: Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport,
 • Utilitati: Apa, Curent, CATV, Canalizare, Cablu TV,
 • Vecinatati Spatii: RATUC, Autobuz, Banca, Supermarket, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinatie, Piata, Hotel, Mall, Restaurant/pub, Scoala/gradinita,

Toate informatiile cu privire la proprietatile listate si prezentate clientilor de catre Eden Imobiliare,se considera a fi de incredere, dar nu sunt garantate si trebuie verificate independent. Responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor, Eden Imobiliare neasumandu-si nici o raspundere in acest sens.